Vad kan du göra åt celluliter på benen?
Slösa inte dina pengar på speciella krämer, maskiner eller bantningspiller som hävdar att de kommer att eliminera celluliter eftersom det är helt enkelt inte sant!
Vad kan du göra åt celluliter på benen?
Jag tog dessa bilder för att illustrera ett vägt steg upp, och sedan jag satt där och tänkte “Ugh, titta på mina ben! De är motbjudande, kan jag inte sätta den här bilden på internet för världen att se min celluliter! “Den yngre version av mig skulle sätta på capris så att ingen kunde se mina” brister “.

Denna nya, äldre (klokare?), Detta är det verkliga livet version av mig kunde bryr sig mindre. Ja, jag har fortfarande stunder av önska mina ben var perfekt, men de är inte …… .så jag behöver bara gå framåt.
Även om det är sant att mina ben har celluliter, är det också sant att:
* Jag har 4 friska små pojkar
* Jag har en fantastisk underbar pojkvän.
* Jag är grym.

Leave a Reply